lauantai 21. joulukuuta 2013

Englannin lippukakku


Pitkästä aikaa päivityksiä tännekin, blogin päivitys kun on tuottanut paaaljon ylimääräisiä harmaita hiuksia syksyn aikana. Vanhalla tietokoneella ei kuvien lataus meinannut onnistua millään mutta onneksi joulupukki toimitti uuden koneen jo hieman ennen aattoa. Yksi suuri pulma ja mysteeri on kuitenkin vielä selvittämättä, nimittäin kuvien värin/valotuksen muuttuminen kuvia ladatessa blogiin. Tähän ongelmaan törmäsin jo aiemmin syksyllä kun lisäilin blogiin halloweenista tummia kuvia. Kuvat ei näytä enää samalta blogissa vaan lähinnä siltä kun niitä olisi käsitelty ja valotettu aivan liikaa. 

Onko kukaan törmännyt tällaiseen ilmiöön?? Ja osaisiko joku kertoa mistä moinen voisi johtua? 

Harmittaa aivan suunnattomasti mutta toistaiseksi pitänee laittaa kuvia tänne vaikkei ne aina näytäkään siltä miltä pitäisi, monta päivitystä kun on jäänyt tekemättä kuvaongelman takia. 



Tässä kuitenkin kummitytölleni jo marraskuun puolella tekemä Englannin lippukakku. Synttäreiden teemana oli Englanti ja sen vuoksi toiveena Englannin lippu. Täytteenä oli muistaakseni mansikkainen täyte. Kakun kuorrutin Renshawn Navy Blue-värisellä sokerimassalla, myös raidat leikattu sokerimassasta. Kakku onnistui suunnitellusti ja sankari oli oikein tyytyväinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti